Nyt tag

Skal du til at have nyt tag i Hjørring?

Så står vi hos Nordbyg klar til at hjælpe dit hjem med at blive den bedste version af sig selv igen – både funktionelt og æstetisk. Tagarbejde er noget af det, vi beskæftiger os mest med. Vi ved hvordan taget lægges så det sikres mod vind og vejr, holder længe og ser bragende godt ud på samme tid. Og de samme gode resultater, som vi har skabt for vores tidligere kunder, vil vi også meget gerne hjælpe dig med at opnå. 

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om hvad du får ud af vores service, når det er tid til nyt tag i Hjørring.

Tid til nyt tag i Hjørring? Så er Nordbyg det foretrukne valg

Et gammelt og slidt tag kan være enormt værdiforringende for et hus – ja, hvis ikke det da direkte skader konstruktionen. For det første påvirker et mos- og algebelagt tag det æstetiske udtryk, som giver sig udslag i en direkte værdiforringelse på stedet. Og derudover vil potentielle huller eller sprækker i taget kunne give anledning til vandskade dybere nede i tagværket. 

Som boligejer kan det koste dyrt, hvis taget er kompromitteret. Og det er her, hvor vi kommer ind i billedet. For hos Nordbyg er renovering af tag i Hjørring og lægning af nyt tag blandt vores primære kernekompetencer. Vi står for det hele – nedrivning af det gamle tag, og komplet montering af det nye. Selvfølgelig med ordentlig nedbørssikring i processen. 

Og selvom tagrenovering i Hjørring måske ikke er det billigste punkt på årets indkøbsliste, så gør vi det alt sammen til priser, der er til at betale for almindelige boligejere.

Kontakt os gerne for tilbud og priser

At få lagt et nyt tag starter med, at man får hentet nogle tilbud hos de forskellige udbydere. Og her er vi hos Nordbyg sikre på, at vi kan give dig et tilbud, der konkurrerer med de bedste. 

Derfor hører vi meget gerne fra dig. Ring os op på tlf.: 40 87 64 65, eller skriv til os via formularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på udskiftning af tag i Hjørring.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.