Om Nordbyg

Nordbyg og Tømrermester Rasmus Halskov bliver til et firma

Nordbyg startede i 1997 i en lejet garage på 24 m2.
Senere fik vi vores nuværende værksted på Nørregade i Sindal. Vi råder over ca. 500 m2 til værksted og lager så vi har fine forhold til at udføre værkstedsopgaver.

I starten af 2023 er firmaet overtaget af Tømrermester Rasmus Halskov, der driver virksomheden videre med de gode værdier og håndværk i høj kvalitet

Nordbyg har gennem årene udviklet unik viden om renovering af ældre tagkonstruktioner og tage, med respekt for forskellige byggestile.

Eksempelvis var Nordbyg med til at renovere Sindal Bykirke, derudover har vi udskiftet tage på masser af huse i Hjørring, og resten af Vendsyssel.

Udskiftning af døre og vinduer er en anden betydelig del af vores kompetencer. Vi bruger kun D.V.C. godkendte kvalitetselementer med lavenergi termo.

Vinduer og døre kan leveres udført i fyrretræ – mahogni – fyr med alu udvendig ( træ/alu ), plast eller helt i aluminium.

Ståldøre er en anden mulighed, som kan være en fordel vedrørende indbrudssikring til f.eks. bagdøre i forretninger eller lignende.

Vi udfører kort sagt alt inden for tømrer og snedkerarbejde. Vores firmabiler er udstyret med alt moderne værktøj, så vi faktisk har et rullende snedkerværksted som hurtigt kan stilles op hos kunderne.

Vi giver også gerne tilbud hvor vi står for det hele sammen med vores faste samarbejdspartnere inden for alle håndværksfag – ring og få et uforpligtende tilbud.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.