Tømrer Frederikshavn

Er det på tide at få fat på en tømrer i Frederikshavn?

Så er vi hos Nordbyg garanteret dem, du leder efter. Vi er et tømrerfirma, der huser en bred vifte af kompetencer – og det kommer dig til gode uanset hvilket projekt du stiller os i udsigt. Vi går både til store såvel som til små opgaver med det samme engagement. Vores filosofi er simpel: Tingene skal virke før vi går derfra. Og det er et ansvar, vi tager 100% på os. 

Herunder fortæller vi mere om hvad vi laver for vores kunder. Læs med, eller kontakt os med det samme og få et godt tilbud.

 

Tømrerfirma i Frederikshavn: Det laver vi

Som tømrer i Frederikshavn laver vi stort set det hele – så længe det har noget med træ eller konstruktion at gøre, selvfølgelig. Herunder kan du få et konkret indblik i nogle eksempler, der beskriver hvad du bl.a. kan bruge os til: 

  • Lægning af gulv 

  • Lægning af træterrasse 

  • Opsætning af loft 

  • Nyt tag i Frederikshavn (almindelig tagrenovering i Frederikshavn laver vi også) 

  • Montering og reparation af døre og vinduer 

Og selvom din opgave måske ikke er at finde på listen herover, så kan vi garanteret alligevel godt klare den. Ræk ud til os og spørg. Det koster ingenting, og er selvfølgelig helt uforpligtende.

Skal vi hjælpe dig?

Skal du have udskiftet vinduerne i Frederikshavn, renoveret huset eller blot have hjælp til at rette en skæv dør? Ja, uanset din opgave, som du ønsker et tilbud eller en pris på, så vil vi meget gerne høre fra dig. 

Du kan fange os på tlf.: 40 87 64 65, eller via kontaktformularen herunder. Beskriv hvad du skal have lavet, og uanset om det er stort eller småt lover vi at give et godt tilbud på en god løsning.

 Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.