Tømrer Hjørring

Mangler du en dygtig tømrer i Hjørring til et projekt?

Hos Nordbyg hjælper vi alle vores kunder med professionelle tømrerløsninger. Uanset om vi taler om store eller små projekter kan vi hjælpe dig godt videre. 

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om hvad du kan få med vores hjælp. Og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os med det samme – du finder en formular i bunden af siden.

 

Som tømrer i Hjørring hjælper vi med stort set alt

Vi har mange års erfaring i tømrerbranchen, og der er efterhånden ikke det, vi ikke har set eller prøvet før. Det kommer dig til gavn – for det betyder, at vi også kan hjælpe dig. Uanset dit projekt. 

Herunder har vi lavet en lille oversigt over opgaver, vi løser for vores kunder: 

  • Opsætning af loft 
  • Lægning af gulv 
  • Lægning af træterrasse 
  • Tagrenovering i Hjørring (inkl. komplet udskiftning) 
  • Montering og reparation af døre og vinduer 

 

Og vi laver selvfølgelig meget mere endnu – listen her er slet ikke udtømmende. Kontakt os endelig med det samme, og fortæl os om dit behov. Der er gode chancer for, at vi også kan hjælpe dig godt i mål.

Sådan får du fat på os

Skal vi være din tømrer i Hjørring? Så er det nu du rækker ud til os – og den del af processen er heldigvis meget ligetil. 

Du kan fange os via vores kontaktformular på denne side. Og du kan selvfølgelig også ringe til os på tlf.: 40 87 64 65. Så tager vi en uforpligtende dialog om dine behov, og giver dig et godt tilbud.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.